# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Gerlachfalvy Réka -
szmo.hu
BUDAPEST
Budapest legjobb lángossütödéje
Megtaláltuk Budapest legnépszerűbb, és szerintünk a legjobb lángosozóját.
GASZTRO
Grillvacsora minden évszakban
A nyárban az egyik legjobb dolog a grillezés. De miért várnánk erre nyárig? Ehetünk grillételeket ilyenkor is? Utánajártunk.
SIKERSZTORIK
Mizsei János – a legtehetségesebb ifjú séf
Nyitottság, alázat, motiváltság, elhivatottság – Mizsei János szerint ez az, amitől egy ifjú séf sikeres lehet.
BUDAPEST
Reggelizz a Kolosy Ébresztőben!
Falusi sonkából ham&eggs, francia croissant-ból szendvics – csak pár dolog, amiért érdemes betérni az Ébresztőbe.
GASZTRO
Ilyen kolbászt sem ettetek még!
Kenyértölcsérbe csavart, kicsi, roppanós sült kolbászok. Káposztával, sajtszósszal. Ez a KOLBice a Hold utcában.
BUDAPEST
A Gresham-palota titkai
Nézzetek körül velünk Budapest legimpozánsabb szállodájában!
FOCI EB
Karácsonyi kulináris élvezetek a Bazilikánál
Vaníliás cronut, forró Aperol koktél, mangalica pörkölt, lazac- burger, óriás tócsni és számtalan finomság vár rátok a Szent István téren.
PROGRAMOK
Borok és libák a Gellértben
Libás ételekkel, hazai borokkal, pálinkákkal, zenei programokkal vár benneteket a Gellért Hotel tematikus fesztiválja.
PROGRAMOK
Ilyen volt a VI. Kézműves Ízek Vására
Medveszalámi, vaddisznó burger, szarvas sonka, pisztrángpástétom, faszenes kecskesajt és számtalan finomság vár rátok a Kézműves Magyar Ízek Vásárán. Középpontban a halak és a vadak.
BUDAPEST
Nemo - a népszerű halbisztró
A legújabb halas kedvenc a Nemo Fish & Chips & Salad Bar Budán, a Lövőház utcában nyitotta meg kapuit. Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez az utca lesz Bel-Buda elsődleges gasztronómiai sétánya.
IMÁDOK OLVASNI
Nyáry Krisztián folytatja
Hogyan akarták elválasztani Jókait Grósz Bellától? Kibe volt valójában szerelmes Kölcsey? Miért akarta megölni magát Bródy Sándor? Az Így szerettek ők második kötetében 40 izgalmas történet vár rátok.
PROGRAMOK
Újra hódít a szürkemarha
A mangalica után a szürkemarha is egyre népszerűbb. Apajpusztára és Dömsödre látogattunk, hogy közelebbről is megismerjük a szürkemarha-kultúrát.
BUDAPEST
Valdocco - a csúcsfagyizó
Főzött fagyik, óriási gombócok, olasz stílus és igazi vendégszeretet jellemzi a Valdoccot.
GASZTRO
Megkóstoltuk az ország tortáját
A milotai mézes grillázstorta alkotójánál, Bacskó Szilárdnál jártunk. Megkóstoltuk a nagyszerű süteményt és a cukrászt kifaggattuk az ország tortájának titkairól.
BUDAPEST
Mesterségek Ünnepe: főszerepben a gyapjú
A 27. Mesterségek Ünnepe alkalmából 800 mesterember települt ki a Budai Várba. A rendezvény idei fő témája a gyapjú. A gyapjúmosástól a nemezelésig a feldolgozás összes szakaszát megismerhetitek.
PROGRAMOK
Piaf dalai csendülnek fel Pécsen
Vári Éva nagysikerű Piaf-estjét július 20-án a Pécsi Nyári Színházban láthatjátok. Az egyedi produkció minden generáció számára különleges élményt nyújt. Az előadásról Vári Évával beszélgettünk.
GASZTRO
Sajtos-sonkás gombafejek
A sonka, gomba, sajt triót sokan szeretik. Ezt az egyszerű fogást önmagában előételként is fogyaszthatjátok, vagy körettel főfogásnak is jó. A lényeg, hogy nagyobb, tölthető gombafejeket válasszatok.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯