# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Szani receptje -
szmo.hu
GASZTRO
Ez a legjobb, ami egy zserbóval történhetett
Sokunk kedvence a klasszikus sütemény újragondolt változata.
GASZTRO
Így csinálj 10 perc alatt ínycsiklandó fánkot
Ha a fánk ízére vágysz, de nincs kedved órákig szívni, akkor ezt válaszd!
GASZTRO
Így mentheted meg karácsony után a mézeskalácsot
Ha sehogyan sem akar elfogyni a mézeskalács karácsonykor, öltöztessétek új ruhába!
GASZTRO
Íme a világ legtökéletesebb rántott húsa
Szerintünk nem létezik hétvége rántott hús nélkül, pláne olyan nélkül, amitől nem lesz az egész lakásban olajszag.
GASZTRO
Cukkinidzsem
Különböző süteményekbe, rétesbe, fagyira és palacsintába lehet tenni.
GASZTRO
Csokigyurma
A csukigyurmából készült formák nem csak csodaszép díszek, hanem finom csemegék is.
GASZTRO
Retró gyümölcstorta
Ma már csak megmosolyogjuk, de volt idő, amikor ez volt a desszertek királynője.
GASZTRO
Jóság szelet
A leveles tészta kedvelőknek egy habos, meggyes finomság.
GASZTRO
Bodzás rétes
Javában virágzik a bodza. Íze kellemes párost alkot a körtével, ami ezúttal egy rétesben egyesül.
GASZTRO
A palacsintát is lehet úgy, ahogy nem hinnéd
Az amerikai palacsinta magyar kistestvére, nekünk pedig a legjobb barátunk lesz.
GASZTRO
Egyszerű, de finom: rakott kalács
Nagyon édes, nagyon egyszerű, nagyon mutatós és persze isteni finom.
GASZTRO
Fényesre sült hús
A méz varázsolja omlóssá, különlegessé és szemet gyönyörködtetővé a húst.
GASZTRO
Fokhagymás pampuska
Sörözéshez vagy borozgatáshoz, de egy gyors vacsorához is tökéletes választás.
GASZTRO
Mákparfé meggyel
Mákos finomság a fagyasztóból és meggy? Lehet ez rossz??
GASZTRO
Kásaszömes szuszoga
Annyira szép neve van és annyira egyszerű!
GASZTRO
Trükkös sajttekercs
Vendégváró falatkáknak sem utolsó és a hidegtálad díszévé is válhat.
GASZTRO
Egy recept kezdőknek: túrófánk
Nem kell keleszteni, dagasztani és nem lehet elrontani. Szóval bátran fogjatok neki és legyetek büszkék az első fánkotokra!
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯