# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Szöveg: Vass -
szmo.hu
GASZTRO
Egy belvárosi étterem, ahol elsődleges szempont a hazai, a szezonális és a természetközeli – Tati Farm to Table
Itt nemcsak háziasnak vagy magyarosnak nevezik az ételeket, hanem valóban mindent, amit csak tudnak, magyar gazdaságokból szereznek be.
GASZTRO
Kínai rakott krumpli és szecsuáni bolognai – a Costes Izakaya konyháján fúzióból és kreativitásból nincs hiány
Ha pedig csak egy egyszerű steak lenne a vágyad, abból is a világ legjobbját kínálják. A Costes-csoport új éttermében jártunk.
GASZTRO
Tökéletes nápolyi pizza, és mediterrán nyalánkságok: ez a Kismező!
Kis tányér, nagy élvezet, és az együtt étkezés öröme.
PROGRAMOK
Sör, pezsgő és street food: a szeptember legfinomabb budapesti programjai egy csokorban
Ez a válogatás azoknak szól, akik olyan programot keresnek Budapesten, ahol garantáltan jót lehet enni vagy inni.
GASZTRO
Tökéletes hummusz, mezzék és grillhúsok - az ARZ libanoni étteremben jártunk
Libanoni ízek és Duna-parti panoráma.
GASZTRO
Egyél és igyál jókat Tunéziában!
Tippek és trükkök a felejthetetlen gasztroéléményekhez.
GASZTRO
Pacal, paprikás, na meg a klasszikus rántott hús – A Kazimírban jártunk
Néha csak egy ismerős és kiadós ételre vágyunk, amit más tesz le a vasárnapi asztalunkra.
PROGRAMOK
Kezdődik a levendulaszüret Pannonhalmán - Csodálatos képeken a lila mező
Szedj magadnak levendulát, és élvezd a változatos programokat!
GASZTRO
Az ázsiai konyha többről szól a maki szusinál – A Badhannában jártunk
A Badhanna modern, karakteres és szexi. Keverednek benne a tradicionális ázsiai elemek a játékossággal, és az összkép mégis nagyon egyben van.
UTAZZ
5 dolog, amit ki kell próbálnod Koppenhágában
Vidámpark, falmászás a szemétégetőn, sör és négercsók. Ez mind Koppenhága!
GASZTRO
Kávé helyett és süteménybe is használhatjuk a zöld aranyat
A matcha természetes antioxidáns, erősíti az immunrendszert és méregtelenít. Miért ne térnénk át rá?
UTAZZ
Te ismered Tunézia igazi arcát? – Helyek, amikért megéri elhagyni a szállodai szobát
A szállodában ülve egy csomó dologról lemarad az ember, pedig Tunézia izgalmas és sokszínű úti cél.
UTAZZ
Koppenhágai utazás olcsón? Nem lehetetlen!
5 pontba szedtünk pár tanácsot és programot, ami szűkebb pénztárcával is bevállalható.
BUDAPEST
A hotel, ahol te is rocksztár lehetsz – A Hard Rock Hotel Budapestben jártunk
Márciusban nyitott az első magyar Hard Rock Hotel, ami már ránézésre is kitűnik a hoteltengerből, hát még ha közelebb megy hozzá az ember.
BUDAPEST
Centrál Grand Cafe & Bar: a 135 éves kávézó újranyitott, és szebb, mint valaha
A belső tér megújítása mellett az étel- és italkínálat is teljesen megújult.
UTAZZ
A város, ahol a múlt és a jelen egyszerre élhető át – Kerülj közelebb a matyó kultúrához Mezőkövesden!
Csinos tájházak, gyógyító víz és kényelem. Mezőkövesden jártunk.
GASZTRO
Rácz Jenő menüje már a Costesben – megkóstoltuk!
Az ételek lenyűgözően szépek, rengeteg íz van egy tányéron, élvezet elveszni bennük. Te mennyit adnál azért, hogy megkóstolhasd a sztárséf kreációit?
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯