# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Ágostonné Szőcs -
szmo.hu
GASZTRO
Senki nem tudja miért, de a költőről nevezték el a fenséges Petőfi-rostélyost
Mivel Petőfi apja mészáros volt, feltételezhetően könnyebben juthatott a család marhahúshoz, mint az átlagember.
GASZTRO
Egy megunhatatlan klasszikus: kapros-túrós lepény
Ha csak gyerekkori emlékeitekben él az íze, irány a piac friss kaporért, és álljatok neki!
GASZTRO
Maradékmentés: zöldhagymás koszorú zöldcsütörtökre
A húsvétot megelőző csütörtököt nagycsütörtöknek vagy zöldcsütörtöknek is nevezik. Ez a gyönyörű kalács mindkét névhaz passzol, nem beszélve arról, hogy maradékot is felhasználhattok hozzá.
GASZTRO
A legegyszerűbb farsangi fánkot nem lehet elrontani
Kezdjétek a legegyszerűbbel: csörögefánkkal!
GASZTRO
A bodzaszörpön túl is van élet – így készül a bodzás almalekvár
A bodzáról mindenkinek a bodzaszörp vagy a bodzás italok jutnak eszébe, pedig lekvárt is lehet készíteni belőle. Nem is akármilyet!
GASZTRO
Ha nem tudod, mit kezdj a maradék tojáshéjjal: süss benne süteményt!
Ha fordítva teszitek a tojástartókba, akkor lesz nagy meglepetés, amikor kiveszik!
ÉLET-STÍLUS
Így készül a rózsalekvár, aminek az illatánál csak az íze finomabb
Állítólag a finom illatok, főleg a rózsa, erősítik a memóriát. Ezek alapján, nagyon okos leszel lekvárfőzés közben.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯