# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Turi Anikó -
szmo.hu
GASZTRO
Még egy korty nyár pohárkrém formájában
Lágy és gyümölcsös, könnyű és gyönyörű és visszahozza a nyarat pár pillanatra
GASZTRO
Spéci krumplifőzelék nyárra
Almával megbolondítva fantasztikus íze lesz, és nagyon jól esik a melegben.
GASZTRO
Hideg paradicsomleves extrákkal
A karamellizált hagyma és a túrógombóc teszi különlegessé.
GASZTRO
Sárgabarackkal töltött gombóc
Variáció gombócra: amíg nem érik a szilva, töltsétek meg sárgabarackkal!
GASZTRO
Málnás sárgabarackos morzsa
Nyár közepén mi más lehetne a süti főszereplője, mint a gyümölcsök.
GASZTRO
Tejszínes joghurtkrém meggyzselével
Könnyű, nyári, szezonális, egészséges és könnyen elkészíthetitek - kell ennél több?
GASZTRO
Júniusi körkép a piacokról
Összefoglaló a piacokon júniusban kapható sztárzöldségekről és sztárgyümölcsökről.
GASZTRO
Nagyon zöld tavaszi saláta
Szemet gyönyörködtető, színpompás salátát ajánlunk az előttünk álló forró napokra.
GASZTRO
Paprikás krumpli erdei gombával
A jó öreg paprikás krumplit is fel lehet turbózni: például finom erdei gombával.
GASZTRO
Spárgás szendvics pácolt lilahagymával, fürjtojással
Ki mondta, hogy a szendvicsbe mindenképp kell felvágott?
GASZTRO
Májusi piaci körkép receptekkel
Zöldborsó, újkrumpli, szamóca és bodzaszörp - tavaszi szezon van!
GASZTRO
Az eper és a tízhúszharminc
Az elnevezés az alapanyagok mennyiségére utal az egyszerűség kedvéért.
GASZTRO
Itt a tavasz: irány a piac!
Áprilisban is menjetek piacra, mert egyre több a zöld, a friss, a ropogós. Piaci körképünkben recepteket is találtok.
GASZTRO
Rozmaringos-fehérboros kecskesült
Akár az ünnepi asztal attrakciója is lehet, de jó esetben megvan a leves és a főétel is együtt, ha kellően szaftosra sikeredik.
GASZTRO
Zöldbableves füstölt sonkával
A húsvéti sonkában az a jó, hogy sokáig marad belőle. A főzőlének pedig minden cseppje kincs.
GASZTRO
Kapros tormás krémsajt
Nagyon finom natúr krémsajtból készült kapros tormás próbálkozás, hogy ne csak a sonka terrorizáljon húsvétkor.
GASZTRO
Épp csak egy kicsit megbolondítva: sáfrányos-mustáros krumplifőzelék
Édes pofa ez a krumpli, olyan simulékony. Könnyen összebarátkozott a sáfránnyal és a mustárral.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯