# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Hadarik Rita -
szmo.hu
GASZTRO
Zabpelyhes banános palacsinta
A palacsintát ki ne kedvelné, ugye? Kevés hozzávalóból, viszonylag gyorsan elkészíthető, és sosem marad el az öröm utána.
GASZTRO
Egyszerű és nagyszerű nyári recept: medvehagymás tojásos nokedli
A hagyományos tojásos nokedli medvehagymával és szalonnával új értelmet nyerhet. Ha a nokedlit kukoricalisztből gyúrjátok a gluténmentes étrendbe is beilleszthető.
GASZTRO
Csokis-datolyás szelet
Ez a házi csoki szelet, ugyan nem éppen diétás, ellenben csupa nyers, rostokkal teli hozzávalókból készül. A végeredményben egyik karakteres hozzávaló íze sem jön ki nagyon, olyan, mintha egy egyszerű csokit ennétek.
GASZTRO
Csinos kocsonya házilag
Egy klasszikus ételt, a kocsonyát mutatjuk be ünnepiesebb formában. A fűszerezésen ízlésetek szerint igazíthattok.
GASZTRO
Gőzölt tojáspuding
Koreában nagyon kedvelt reggeli a gyeran jjim, amit állaga miatt itthon tojáspudingnak nevezünk.
GASZTRO
Répás kocka vaníliakrémmel
A répás sütemények kínálata nagyon széles. Most következzen a lisztmentes, tojásmentes, kukoricadarás változat. Vaníliával és mézzel kikevert krémsajttal a legfinomabb.
GASZTRO
Téli fagyi házilag
A téli fagyit bizonyára sokan kedveltétek gyerekkorotokban. Most megmutatjuk, hogyan készítsétek el házilag.
GASZTRO
Zserbó falatkák
Ez a süti ízvilágában hasonlít a zserbóhoz, de jóval egészségesebb a hagyományos változatnál.
GASZTRO
Pavlova torta gyümölcsökkel
A kedvelt habcsóktorta és egy orosz balerináról kapta a nevét. Annyira finom, hogy észre sem veszitek, olyan gyorsan elfogy.
GASZTRO
Ropogós csokitorta
Ez a csokitorta krémesen lágy, ropogós a kukoricapelyhes aljának köszönhetően, a meggy pedig fanyarságot visz az édes élvezetbe.
GASZTRO
Epres fehér csokis pohárkrém
Egyre több helyen kapható már eper, igaz még drága, de ehhez a desszerthez nem is kell belőle sok. Ebbe a csokoládékrémbe kókuszkrém és házi krémsajt is került, valamint levendulás eperdzsem.
GASZTRO
Csokoládés rizottó
Az arborio rizs egyre elterjedtebb itthon is, és ebből az olasz fajtából finom csokis desszertet tudtok készíteni. Igazi mesterfogás, amit kezdőknek is ajánlunk!
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯