# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Tóth-Nacsa Ági -
szmo.hu
GASZTRO
Így varázsolhatsz a hétköznapi fasírtból ünnepi ételt
Ezt az átlagos fogást egy apró csavarral ünnepélyessé teheted. A Boldog Kukta bloggere fázisfotókkal is segít.
GASZTRO
Egy klasszikus a menzáról: rácsos süti
Tipikus menza desszert, bár talán már nem is adnak rácsos sütit... Viszont otthon elkészíthetitek!
GASZTRO
10 perc: kőkemény birsalmából habkönnyű desszert
Sokan nem tudják, mi mindenre jó a birsalmasajt. Például erre a a fantasztikus pohárkrémre!
GASZTRO
Crème brûlée három felvonásban
Egyszerű desszert lehet belőle, melyet már előre elkészíthettek, és a nagy pillanatban csak tálalni kell.
GASZTRO
A kétszemélyes falat
A rib eye az a fajta hús, amit grillezéskor nem kell agyonpácolni, hogy a fenséges hús íze érvényesülhessen.
GASZTRO
Grillezett varangyos csirke
Tényleg úgy néz ki, mint egy varangy, de az íze mennyei lesz!
GASZTRO
Ötórányi béke és nyugalom mennyei végeredménye
Az étel elkészítése roppant egyszerű, csak nagy adag türelem szükséges hozzá.
GASZTRO
Citromos csirke zacskóban sütve
Az a legjobb, hogy a maradékból különleges szendvicset készíthettek másnap.
GASZTRO
Oregánós rántott pacal
Nem megszokott a mai recept, ezért talán azok is kipróbálják, akik eddig nem merték.
GASZTRO
A legjobb dolog, ami egy csokipudinggal történhet
Mit lehet kezdeni egy kis kimaradt dugi csokival? Például egy isteni desszertet készíteni.
GASZTRO
A legjobb dolog, ami a fácán húsával történhet
A vadhúsok elkészítése külön művészet, és a végeredmény megéri a fáradozást. Vörösboros változata tuti siker!
GASZTRO
Zöldségleves húsos gombóccal
Így lehet a zöldséglevest húsevők számára is finommá varázsolni.
GASZTRO
Sült olajbogyó egy kis beszélgetéshez
Minek vennétek chipset, ha ilyen finomságot is ropogtathattok?
GASZTRO
A leghagyományosabb tészta, amit minden háziasszonynak meg kell tanulnia: itt a hájas tészta alaprecept!
Sokan fintorognak, sokan nem is tudják mi fán terem. Pedig a legfinomabb leveles tészta sertéshájjal készül!
GASZTRO
Ropogós dióchips semmittevéshez
Különleges nassolnivaló olyan estékre, amikor a pihenésé a főszerep.
GASZTRO
A legszebb színű húsleves
Sokféle húsból lehet levest készíteni, de a legszebb színe vitathatatlanul a fácánlevesnek van.
GASZTRO
Muffin karácsonyi köntösben
A dió és a mézes krém nem csak finom, de karácsonyi illattal tölti meg a konyhát.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯