# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Szabó Anita, -
szmo.hu
GASZTRO
Télifagyi házilag
Ne hagyjátok ki ezt a hajdan celofánba csomagolt, klasszikus csemegét!
GASZTRO
Epres túrótorta csokival
Már a hozzávalók is garanciát jelentenek arra, hogy ez a torta bármilyen alkalomra sikeres lesz.
GASZTRO
Zsályás csirkemell répával
Ez az étel tipikus esete annak, amikor talán a köret a különlegesebb.
GASZTRO
Csirkemell rebarbaraszósszal és eperrel
Könnyű tavaszi ebédet kínálunk a mai recepttel, amit ráadásul a paleo étkezést követők is fogyaszthatnak.
GASZTRO
Abált szalonna
Egyszerű, laktató és finom. Ne ijedjetek meg az abált szalonnától!
GASZTRO
Csokis-túrós palacsinta
Nem tudjuk eldönteni, hogy a palacsinta, a csoki vagy a túrókrém a legfinomabb benne. Szerintetek?
GASZTRO
Bárányos tündértorta
Mi lenne, ha húsvét közeledtével eljátszadoznánk egy kicsit a tojáshabbal?
GASZTRO
Cheddaros, kesudiós spirál
Ez a finomság olyan egyszerű, hogy akár egy váratlan vendég felbukkanásakor is elkészíthetitek.
GASZTRO
Cukorfánk házilag
Rövid idő alatt, könnyen elkészíthető ez a cukros finomság, fánkforma helyett használhattok muffinformát is.
GASZTRO
Paleós karácsonyi finomságok
Paleósként sem kell lemondanotok a klasszikus finomságokról. Ajánlatunk húsleves angyalhajjal, lazac kapros paleo-majonézzel, és csokis fatörzs.
GASZTRO
Karácsonyi menüajánlatunk
Csirkemájpástétom, Narancs krémleves, Harcsapaprikás túrós csuszával és Mákos krémes. Ez az idei karácsonyi ajánlatunk.
MÚLT
Zsolnay, a biciklis porcelángyáros
Ha a 19. században is lett volna Critical Mass, ő biztos, hogy részt vett volna rajta. Zsolnay Vilmos 185 éve ezen a napon született.
GASZTRO
Nutellás gőzgombóc
A hagyományos változata szilvalekvárral készül, de csokirajongók készíthetik nutellával is.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯