# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Marton Levente -
szmo.hu
GASZTRO
A pankó-csirke legendája
Ha szereted a bundában sült csirkét, de kipróbálnád egy különleges, japán morzsával, akkor íme egy gyors és finom recept hozzá.
GASZTRO
Báránycomb félfirenzei módra pácoltcitrom-mártással
A bárány puha lesz, páratlanul tejszínes és szemtelenül omlós, elég hozzá a villa, mert már a kés közeledtére is szálaira omlik...
GASZTRO
Sörpörkölt
Ez voltaképp egy barnasörös-sárgarépás vizespörkölt, méghozzá cseh módra. És persze cseh sörrel.
GASZTRO
Kisebbfajta gasztrocsoda: csirkecomb extrákkal
Ezt a töltött csirkecombot munkás elkészíteni, de nagyon megéri.
GASZTRO
A kemény olasz: ragu, a mártások mártása
"Itten szavak már nincsenek, és ez az étel megérdemli, hogy feltálalják magának az úristennek is…"
GASZTRO
Szegényleves úriasan
A mai ajánlatunk krumplikrémleves garnélával.
GASZTRO
Apró kuglófok citromfelhőben
Van, ahol a kicsi a sikk. Most kuglófot zsugorítunk.
GASZTRO
Töpörtyű - a kicsi, a csúf és a finom
Száraz por-mócsingok helyett tejjel lefújt húsos-piros töpörtyű
GASZTRO
A Keller-kísérlet, avagy a legnagyobb quiche
A világ legjobb francia séfje egy amerikai. Most kiderül, miért.
GASZTRO
Tökéletes nőnapi desszert a szakállasok szigetéről
Igazán tökéletes az lenne, ha Barbadoson, egy jó kiállású kalózleszármazott szolgálná fel ezt az édességet a hölgyeknek.
GASZTRO
Befőzőmániásoknak: cukkini-csalamádé
Aki savanyúságként még nem kóstolta, az olvasson csak tovább. A cukkini ugyanis jó savanyúság.
GASZTRO
A hús és a zöldség új szintézise, a steaksaláta
A vékony szeletekre vágott steak megkoronázza a salátát, épp annyi nehézkességet adva a saláta könnyedségéhez, amennyi kell.
GASZTRO
Madeleine alla puttanesca
Társítottuk a csábító rumillatot buja vöröskés színnel, amely csöppnyi bordélyház-jelleget kölcsönöz egy egykori (ex)királyi csemegének.
GASZTRO
Hogy készíts tökéletes brassóit?
Nagy kérdés az is, hogy brassói valóban Brassóból származik-e? Mindjárt kiderül.
GASZTRO
Meglepetés-zsákmányból halburger
A csuka finom, de bosszantó hal, mert töméntelen szálka van benne. A robotgéphez fordultunk. Így született a halburger, halkanapé, halkrémes pirítós-torony - vagy ahogy tetszik majd nevezni.
GASZTRO
A frankfurti leves hamis legendája
Sokkal inkább az tűnik valósnak, hogy a frankfurti leves – akárcsak a székelykáposzta – pesti találmány.
GASZTRO
Cupcake - minitorta vagy luxusmuffin?
A minitorta az időhiányban szenvedők számára kitalált – vagy földre szállt? – áldás…
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯