# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Jövő
Pozitív
Helyi
Szabadidő
Életmód
Színes
Népszerű
KÖVESS MINKET:
# klímaváltozás
# mesterséges intelligencia
# hőség
# sulikezdesazauchankorzoval
Világ
Hírek
Kék hírek
Szempont
Sport
Húsvéti készülődés
a Milkával
Jövő
Jövő
Tech
Tudomány
Pozitív
Közösség
Sikersztorik
Múlt
Helyi
Budapest
Szeged
Pécs
Eger
Balaton
Dunakanyar
Szabadidő
Kult
Programok
Utazz
Életmód
Élet-stílus
Egészség
Kapcsolat
Gasztro
Otthon és kert
Színes
Sztárvilág
Felfedező
Vlogok
Játék
Nap szépe
Népszerű
Felhasználó
Bejelentkezés
/
Regisztráció
Írta: Petrovics -
szmo.hu
GASZTRO
10 étel, amit állítólag minden magyar szívből utál
Milyen ételektől viszolygunk? Miért nem akarják sokan megenni ezeket? Íme, a lista és a magyarázat.
SZEMPONT
Miért nem szeretik a fiatalok az operákat?
Az opera nálunk a sznobok és gazdagok műfaja volna? Erről is kérdeztük Ágoston László operaénekest, tanárt, menedzsert.
BUDAPEST
Te lehetsz a szakács Budapest legújabb éttermében
A Yamatoban ízletes távol-keleti finomságokat ehettek, a húst ti süthetitek, a részletes étlapot pedig tableten nézhetitek meg.
GASZTRO
10 étel, amelyet nem szeretnek a magyarok
Összeállításunkban kiveséztük, hogy miért fintorognak sokan a pacalpörkölt, a gomba, vagy például a spenót hallatán.
PROGRAMOK
Verseny, buli és jótékonyság: KOPAJ Szegeden
Idén a vicces videók, illetve a trollkodás mellett rászoruló gyermekeknek is segítettek a szegedi kollégium legendás versenyén.
BUDAPEST
A Candy Store – ahol minden édesség amerikai
Trópusi gyümölcsös Skittles-cukorka, szülinapi tortás M&M’S-drazsé – amerikai finomságok Budapest szívében.
SIKERSZTORIK
Ékszerek, amelyeket a fogaskerék ihletett
A tárgyak megsúgják nekem, hogy szeretnének kinézni - állítja Zackary, aki óraalkatrészekből alkot steampunk ékszereket.
GASZTRO
Az étel, amit mindenki másképp hív
Tudtátok, hogy a bobájka, a pampuska, a vakarcs és az egérke mind ugyanannak az egy ételnek a neve?
PROGRAMOK
Szappanbuborékok milliói a Margitszigeten
Idén negyedszerre rendezték meg a Buborékfújó Napot a Margitszigeten, ahol idén több ezer ember fújta együtt a színes gömböket.
GASZTRO
Ahol az ország leggusztább szendvicsei készülnek
Az Aranycipó pékségben 400 féle terméket árulnak, a szendvicsek kínálata pedig kétóránként megújul.
ÉLET-STÍLUS
Minden, amit nem sejtettél a fogszabályozásról
Ki és hol találta fel a fogszabályzót? Tényleg van, ahol divat a viselése? És egyáltalán: mire számíthattok, ha belevágtok?
BUDAPEST
Wasabi: szusi a futószalagról
A Wasabi-étteremlánc az úgynevezett running sushi Mekkája Budapesten. Vajon milyen lehet futószalagról étkezni?
BUDAPEST
Csodaország cukorból
A Sugar! designcukrászdában édes élmények várják a látogatókat, a szó összes értelmében. Mi is belekóstoltunk a sok finomságba.
BUDAPEST
Egyél egy falat teát!
Ittatok már olyan teát, amiben tápiókagyöngy, gyümölcsös buborék vagy gumicukorhoz hasonló ízesített zselék vannak?
BUDAPEST
Cukorból készül Csodaország vár Budapest szívében
A Sugar! designcukrászdában édes élmények várják a látogatókat, a szó összes értelmében. Mi is belekóstoltunk a sok finomságba.
Vissza
Tovább
Népszerű
Legnépszerűbb
Ajánljuk
×
Ne maradj le a legfrissebb, legérdekesebb hírekről! Töltsd le a mobil alkalmazásunkat!
×
❮
❯